törtarany felvásárlás

törtarany felvásárlás

Törtarany felvásárlás Budapesten kimagasló áron. Szakmai segítségnyújtás, több éves tapasztalat. Arany felvásárlás, és vásárounk magas áron: antik és modern ékszereket, gyűrűt, nyakláncot, fülbevalót, karkötőt, kitűzőt, medált, érmét, aranypénzeket, mandzsetta gombokat, köves ékszereket.

törtarany felvásárlás

törtarany felvásárlás magas áron

Nálunk valóban megkapja a legmagasabb árat arany ékszereiért. Célunk, hogy elégedetten távozzon, és máskot is minket válasszon. Ékszerüzletünkben történő eladás biztonságos és gyors lehetőség. Kerülje el a zálogházakban történő eladást. A zálogházak célja, hogy lehető legkevesebb pénzt fizessenek az ékszerekért.  Az ékszerek eladása előtt mindig kérjen több ajánlatot. Egyes üzletek alacsonyabb árakat kínálhatnak, mások magasabbat, attól függően, hogy milyen náluk a kereslet, és hogy felismerik-e a különleges darabokat.

Törtarany vételi ár: 7.800-10.000/gramm Fazonarany felvásárlás: 9.500 – 18.500/gramm. Arany, ezüst, régiség, porcelán, ékszer felvásárlása Budapesten, az Teréz körúti üzletünkben szeretettel várjuk arany ezüst és régiség felvásárló üzletünkben. Törtarany felvásárlás magas áron mennyiségtől és karátszámtól függetlenül. Sérült, törött, csorbult megunt arany felvásárlás.

Alapelvünk a kölcsönös bizalomra épül, kötelezettség nélkül bevizsgáljuk ékszereit, szakképzett becsüs közreműködésével. Ingyenes értékbecslés, kötelezettség nélkül. Számunkra a legfontosabb egy újabb elégedett partner. Ne adja el ékszereit törtarany árban, mi fazonárban vásároljuk meg ékszereit.

Üzletünk a világpiaci ár fölött vásárol bármilyen aranyat karátszámtól és mennyiségtől függetlenül. Ha szombaton vagy vasárnap jönne, kérjük egyeztessen. Tört arany és tört ezüst felvásárlás és beszámítás napi legmagasabb áron, azonnali készpénz fizetéssel.

Arany, ezüst, régiség, porcelán, ékszer felvásárlása Budapesten. Alapelvünk a kölcsönös bizalomra épül, kötelezettség nélkül bevizsgáljuk ékszereit, szakképzett becsüs közreműködésével. Ingyenes értékbecslés, kötelezettség nélkül. Számunkra a legfontosabb egy újabb elégedett partner.

Arany ezüst felvásárlás. Régiségek, bútorok, arany-, ezüsttárgyak, ékszerek, karórák, régi játékok, és más régi tárgyak készpénzes felvásárlása Budapesten és országosan! 20 éves gyakorlattal rendelkezünk az arany ezüst és régiség kereskedelemben. Magas áron, készpénzben vásárolunk régiségeket és teljes hagyatékokat is.

Kötelezettség nélkül bevizsgáljuk ékszereit, szakképzett becsüs közreműködésével. Ingyenes értékbecslés, kötelezettség nélkül. Számunkra a legfontosabb egy újabb elégedett partner. Ne adja el ékszereit törtarany árban, mi fazonárban vásároljuk meg ékszereit. Üzletünk a világpiaci ár fölött vásárol bármilyen aranyat karátszámtól és mennyiségtől függetlenül. Ha szombaton vagy vasárnap jönne, kérjük egyeztessen időpontot

korut_gold
korut_gold

Arany felvásárlás

Arany felvásárlás Törtarany és fazonarany felvásárlás Budapesten kimagasló áron!